Soomes haigestus koroonaviirusse 9-aastane laps – tõusis kõrge palavik

Sajad soomlased on praegu koroonaviiruse tõttu kodukarantiinis. Üks neist on pere Helsingis Lauttasaaris, kus haigestus 9-aastane laps.

Pereema Pauliina räägib, et pere on olnud karantiinis nädala. Kodust välja saab minna ainult õhtul jalutama, aga tuleb vaadata, et kellegagi kokku ei puutuks, vahendab MTV.

Prügi tohib välja viia, aga see on ka kõik. Pere elab korrusmajas, mistõttu peab vaatama, et kuhugi külge ei puutuks. Keegi ei tohi minna poodi. Lauttasaarist on tulnud palju abipakkumisi, aga toit on poest koju tellitud. Naabrimees käis apteegis.

Toit ja apteegiravimid tuleb jätta ukse taha ja kui kuller on lahkunud, siis saab kauba ära võtta. Kogu perel on haigusnähud, aga seni on tuvastatud viirus vaid 9-aastasel lapsel. Poisil olid rasked gripinähud. Palavik tõusis ühel ööl 39 kraadini. Positiivne proovi tulemus saabus kolmapäeval ja siis oli laps väga haige.

Kommentaarid
(Külastatud 4,982 korda, 1 külastust täna)