Soome telesarja võitis eestlane Urmas Viilunk!

Soome MTV3 paroodiasarja Putous (Kukkumine) võitis eestlasest ettevõtja Urmas Viilunk, teda kehastas näitleja Mikko Töyssy.

Sarja viimases klipis on Urmas laeva peal ja kohtub seal oma suure iidoli Donald Trumpiga. Ühtlasi pärjati Urmas aasta maksumaksja tiitliga. Urmas on kokkuvõte sellest, millisena soomlased eestlasi näevad: natuke naiivne, aga ülimalt püüdlik ja südames heatahtlik tegelane. Viilunk oli sarjas tänavu uus tulija.

Putous on Soome kõige vaadatavam telesaade, iga sarja osa on vaadanud keskmiselt 1,2 miljonit vaatajat. Kokku on Putoust vaadanud 3,3 miljonit soomlast.

Tässä on Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja!

Julkaistu Putouksen sketsihahmokisan voittaja on selvillä. Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja on selvinnyt. Tiensä koko kisan voittoon selvitti Mikko Töyssyn Urmas Viilunk -hahmo. Suursuosiosta nauttinut Putous on alkuvuoden kaikkien kanavien katsotuin viihdeohjelma. Ennen finaalilähetystä ohjelman jokaisen jakson keskikatsojamäärä on ollut lähes 1,2 miljoonaa ja tavoittavuus 1,6 miljoonaa per jakso.

 

Kommentaarid
(Külastatud 956 korda, 1 külastust täna)