Soome saadab Hispaania lõunarannikult soomlasi ära tooma lennukite armaada

Soome saadab Hispaania lõunarannikule lõksu jäänud kaasmaalasi ära tooma lennukite armaada. Soome kutsus kõik kodanikud ära koju, aga Hispaania lõunarannikule on jäädud lõksu, kuna lennufirmad on lennud lõpetanud ja inimestel pole võimalust naasta.

Soome Finnair lõpetab Málaga lennud pühapäeval, aga enne seda tehakse veel üks jõupingutus ning tuuakse kõik soovijad ära, vahendab Iltalehti.

Lisaks tavapärastele lendudele on reedeks planeeritud üks lisalend ja laupäevaks kaks lisalendu. Lisalennud toimuvad suurte reisilennukitega Airbus A 321, mis võtavad peale 209 reisijat. Lisalennud on Finnairi info kohaselt kiiresti täitunud. Nõudlust on suurendanud see, et pikka aega Hispaanias elanud inimesed on nüüd järsku hakanud kodumaale tagasi tahtma.

Lisaks Finnairile toob inimesi Hispaaniast ära firma Private Skies, mis on tellinud laupäevaks ühe lennu. Lend toimub lennukiga Boeing 737, kus on 189 kohta. Lennuk on renditud firmalt Enter Air. Kui nõudlus on suur, siis tehakse veel lende.

Lentolaivue hakemaan jumiin jääneitä suomalaisia Aurinkorannikolta

Espanjan Aurinkorannikolle jääneitä suomalaisia lähdetään nyt hakemaan kotiin urakalla. Espanjaan jumittuneet tuhannet suomalaiset ovat turhautuneina seuranneet ulkoministeriön kehotuksia palata kotimaahan samaan aikaan kun lentoja on peruttu tai ne ovat olleet täynnä. Málagan-lentonsa sunnuntaina lopettava Finnair on nyt ryhtynyt viimeiseen tempaukseen saadakseen halukkaat Suomeen. Normaalien vuorolentojen lisäksi se on lisännyt perjantaille yhden ja lauantaille kaksi lisälentoa.

Kommentaarid
(Külastatud 837 korda, 1 külastust täna)