Soome S-grupp sulgeb hotellid, kaasa arvatud Eestis

Soome S-grupp sulgeb koroonaviiruse tõttu terve rea hotelle ja söögikohti nii Soomes kui välisriikides. Tamperes suletakse Torni, Tammer ja Villa. Helsingis läheb kinni muu hulgas Presidentti ja Tallinnas Estoria.

Sokose ja Radisson Blu hotelle opereeriv Sokotel sulgeb hotellid Oulus, Vaasas ja Tamperes ning Helsingi piirkonnas ja saadab töötajad sundpuhkusele, vahendab Yle.

Sundpuhkusele saadetakse kogu töötajaskond Soomes, kokku 1048 inimest. Sundpuhkuse pikkus on 90 päeva.

S-grupi kohalikest hotellidest on enamus avatud ja nende osas tehakse otsused kohapeal. Suletavate hotellide nimekirjas on näiteks Tamperes Torni, Villa ja Tammer, Helsingis Hotelli Presidentti ja Radisson Blu Seaside, Espoos Tapiola Garden ja Oulus Eden. Lisaks suletakse Peterburis Olympia Garden ja Tallinnas Estoria.

S-ryhmä sulkee hotelleja koronan vuoksi – henkilökunta lomautetaan kolmeksi kuukaudeksi

Tampereella suljetaan Torni, Tammer ja Villa. Helsingissä muun muassa Presidentti. S-ryhmä sulkee hotelleja ja ravintoloita koronaepidemian vuoksi. Syynä on se, että epidemia on vaikuttanut voimakkaasti kysyntään alalla. Sokos Hotelleja ja Radisson Blu Hotelleja operoiva Sokotel sulkee tilapäisesti hotelleja Oulussa, Vaasassa, Tampereella sekä pääkaupunkiseudulla ja lomauttaa henkilöstöään. Lomautukset koskevat koko henkilöstöä Suomessa, yhteensä 1048 henkilöä.

Kommentaarid
(Külastatud 566 korda, 1 külastust täna)