Soome kaitseväes mitmekordistus koroonajuhtumite arv

Soome kaitseväes mitmekordistus korraga koroonajuhtumite arv, kui tuvastati neli uut nakatumist. Kaitseväe teatel on kaks nakatumist Kaarti jäägrirügemendis Helsingis, üks mereväes ja üks tankibrigaadis.

Kokku on Soome kaitseväes tuvastatud nüüd 8 nakatumist, millest 3 on ajateenijatel ja 5 kaitseväe töötajatel. Kaarti jäägrirügemendis nakatus üks ajateenija ja üks töötaja. Ajateenija oli enne nakatumist käinud ettevalmistuslaagris välismaal, kus avaldusid haigusnähud. Koos ajateenijaga samas laagris olnud isikud on eraldatud karantiini.

Mereväe ja tankibrigaadi nakatumised olid töötajatel. Varem on olnud 4 nakatumist, 2 ajateenijatel ja 2 töötajatel. Ajateenijad on ravil kodus ja tunnevad end suhteliselt hästi.

Kommentaarid
(Külastatud 255 korda, 1 külastust täna)