Soome Kaarti jäägrirügemendis tuvastati teisel ajateenijal koroonaviirusega nakatumine

Soome Kaarti jäägrirügemendis kinnitati veel üks koroonaviirusega nakatumine 21. märtsil 2020. Teisel sõjaväelasel tuvastatud positiivne testitulemus pole seotud varem 16. märtsil Kaarti rügemendis tuvastatud nakatumisega.

Haiget ajateenijat on alates sümptomite avastamisest hoitud kasarmus teistest isikutest eraldi. Koroonaviiruse test võeti 18. märtsil sümptomite põhjal. Ajateenija evakueeriti 19. märtsil tsiviilhaiglasse seoses kõrge palaviku ja halva üldise enesetundega. Praegu on ajateenija tervis haiglas hea.

Ajateenija sugulastega on ühendust võetud. Temaga arvatavalt kokku puutunud 22 ajateenijat on olnud kasarmus alates nakatunud ajateenijal sümptomite avastamisest. Ajateenijad ja muud isikud, kes võisid puutuda kokku haige sõjaväelastega on tuvastatud.

Kommentaarid
(Külastatud 140 korda, 1 külastust täna)