Soome ettevõtja pani püsti teenuse, et taksodega kodudesse toitu laiali vedada

Seoses liikumispiirangute kehtestamisega on hädas paljud ettevõtjad, kuna keegi enam kohal ei käi, näiteks söögikohtades. Samas tahavad inimesed süüa.

Olemasolevad kullerteenused ja kaupade kojuvedu on üle koormatud. Helsingis töötav Sampo aga lõi nädala ajaga süsteemi, kus kauba laialiveoga tegelevad taksod, vahendab MTV.

Uus süsteem võimaldab kõigil, kel pole oma veebipoodi hakata tooteid kodudesse laiali vedama. Nii on abi neil, kes on kodus karantiinis kui ka taksoettevõtjatel. Süsteem võimaldab toiutu tellida ka poodidest, selleks võetakse tööle vajaliku hügieenipassiga töötajad.

Kogu süsteem pandi käima nädala ajaga, mis on omamoodi rekord, sest tavaliselt võtab sellise asja käivitamine aasta aega. Teenus hakkab homme katseliselt tööle Soome lõunaosas asuvas Klaukkala K-Citymarketis.

Kommentaarid
(Külastatud 496 korda, 1 külastust täna)