Siseinfo Itaaliast: Võimatu, et Hiinas on kokku ainult 3000 surma, väikses Itaalia piirkonnas sureb samapalju inimesi kui Hiinas, raskes seisus ka noored, kes surevad

Itaaliast tuleb siseinfo, et on võimatu, et Hiinas oli mitme kuu peale kokku ainult 3000 surma, kui väikses Itaalia piirkonnas on igapäevaselt samapalju surmajuhtumeid nagu Hiina teatas.

Samuti on Itaalias selgunud, et haigus on ohtlikum kui seni teatatud, 3/4 nakatunutest vajavad intensiivravi. Allikas kirjutab sotsiaalmeedias, et asi on väga hull ja kui valitsus kõike kohe ei sulge, siis levib see kontrollimatult igale poole.

Samuti märgitakse, et raskelt haigestuvad noored inimesed vanuses 28-38 eluaastat, kes on intubeerituna koomas. Laupäeval suri üks 46-aastane mees. Ainsad, kes praegustel andmetel pääsevad, on alla 9-aastased lapsed.

Kommentaarid
(Külastatud 16,249 korda, 1 külastust täna)