Saksamaa alustab inimeste masstestimisega koroonaviiruse suhtes, et kopeerida Lõuna-Korea edukat mudelit

Saksamaa hakkab testima koroonaviiruse suhtes 200 000 inimest päevas, et kopeerida Lõuna-Korea edukat mudelit.

Angela Merkeli valitsus tahab Saksamaal testida kõiki kahtlusaluseid juhtumeid ja neid, kes võisid olla nakatunutega kokkupuutes. Samuti on kavas Lõuna-Koreast üle võtta nakatunute jälgimise mobiilne süsteem, vahendab Daily Mail.

Saksamaa on seni testinud inimesi kõige enam Euroopas, tempoga enam kui 500 000 inimest nädalas. Värske plaan näeb ette selle koguse kahekordistamist.

Lõuna-Koreas saab iga nakatunud isiku liikumist reaalajas jälgida. See on olnud väga efektiivne meetod nakkuse leviku piiramiseks.

Saksamaal on koroonaviirusega algusest peale tõsiselt tegeldud, seetõttu on suremus vaid 0,8 protsenti, võrreldes Itaaliaga, kus suremus on 11 protsenti, Hispaaniaga, kus suremus on 8,3 protsenti, Prantsusmaaga, kus suremus on 6,5 protsenti ja Suurbritanniaga, kus suremus on 6,3 protsenti.

Saksa ametnike väitel on madal suremus tingitud aktiivsest testmisest, kus nakatunud isikud on välja selgitatud ja isoleeritud.

Germany will test 200,000 people a DAY for coronavirus

Germany wants to test all suspected cases, and those in contact with patients Officials say South Korea ‘can be an example’, including on phone tracking There are 57,298 confirmed coronavirus cases in Germany and 455 have died Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 380 korda, 1 külastust täna)