Saksa-Poola piiril lõksus olevad eestlased saavad võimaluse kodumaale naasta

Välisminister Urmas Reinsalu andis teada, et Saksa-Poola piiril lõksus olevad eestlased saavad võimaluse kodumaale naasta.

Reinsalu edastas sotsiaalmeedias järgmise info:

OLULINE INFO! Saime hetkel Poola ning teiste Balti välisministritega kokkuleppele Poola-Saksa piiril lõksujäänud inimeste küsimuses! Selle erakorralise leppe alusel alustame Saksa-Poola piirilt Eesti inimeste evakueerimist. Kokkuleppe sisu on moodustada Balti riikide kodanike sõidukite kolonn, mis eskorditakse Poola läänepiirilt idapiirile. Palun andke koheselt teada meiliaadressil konsul@mfa.ee, kas soovite selles kolonnis homme Poola läbimist läänest ida suunal. Viimane info edastamise aeg on 16.03. kell 8.00 Eesti aja jârgi. Palun jagage seda teadet!

Kommentaarid
(Külastatud 322 korda, 1 külastust täna)