Rootsis loobuti koroonaviiruse proovide võtmisest, sama varsti Soomes

Rootsis loobuti tavalistelt inimestelt koroonaviiruse proovide võtmisest, varsti on sama olukord ka Soomes. Proove võetakse ainult meedikutelt.

Põhjus, miks Rootsis proovide võtmisest loobuti on asjaolu, et enam pole võimalik nakatumise ketti tuvastada ega piirata, vahendab MTV.

Rootsis tuli juba eile välja, et enam ei suudeta tuvastada, kust nakatumised on pärit. Kui Soomes kordub sama, et pole enam võimalik nakatumiste jada tuvastada, siis lõpetatakse ka Soomes proovide võtmine. Praegu veel suudetakse Soomes tuvastada, kust nakatumised on pärit. On aga vaid aja küsimus, mil see enam ei õnnestu.

Rootsi uue korra kohaselt inimesed haigestuvad, aga ei saa kunagi teada, kas neil on või oli koroonaviirus või mitte. Väiksemate vaevustega inimesed põevad haigust kodus, raskemate juhtumite puhul toimub ravi haiglas.

Kommentaarid
(Külastatud 11,581 korda, 1 külastust täna)