Rootsi abielupaar sai koroonanakkuse Itaalia suusareisi ajal – räägivad, mis tunne on

Rootsi abielupaar, 63-aastane Kjell ja 59-aastane Eva said koroonanakkuse Itaalia suusareisi ajal. Kjell on karantiinis kodus, aga astmat põdev Eva viidi haiglasse.

Kjell ja Eva läksid reisile koos grupiga Rootsist Sigtunast, sihtkoht oli Canazei suusakeskus. Reisi ajal said nad infot Itaaliat tabanud koroonaviiruse puhangu kohta, vahendab Expressen.

Nad olid kogu aeg väljas ja suusatasid, peale suusalifti kasutamise ja liftijärjekorras seismise nad mujal polnud, rääkis Kjell.

Pühapäeval tagasisõidu ajal tundis Kjell esimesi vaevusi. Algul arvasin, et see on tavaline gripp, kuna ei tundnud end väga halvasti ja olin võtnud gripivaktsiini, rääkis Eva. Kui aga olukord läks kehvemaks, siis saadi aru, mis see on.

Järgmine päev kodus olles haigestus Kjell juba raskemalt. Nad helistasid terviseabi numbrile ning järgmisel päeval tulid terviseametnikud ja võtsid neilt proovid. Kolmapäeval tuli teave: mõlemad proovid olid positiivsed.

Kjell on nüüd karantiinis kodus, Eva haiglas. Kjelli väitel kulgeb haigus lainetena. Vaevused ei tundu ohtlikud. Esimene ööpäev tundis ta end halvasti, aga nüüd on nagu tavaline külmetus. Päeval on enesetunne hea, aga õhtul läheb kehvemaks.

Kjell räägib, et see on nagu imelik gripp. Järsku tõuseb kõrge palavik, siis jälle on olukord parem, kuni palavik tuleb tagasi.

Svenska Kjell och Eva Mo reste till Italien – smittades med coronaviruset

Kjell och Eva Mo smittades av coronaviruset under en skidresa i norra Italien. Eva är inlagd medan Kjell är i karantän i hemmet. Nu berättar hon inifrån sjukhuset hur det känns att vara smittad: – Jag trodde först att det var vanlig influensa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,761 korda, 1 külastust täna)