Portugalis suri koroonaviiruse nakkuse saanud 14-aastane poiss

Portugalis suri täna pühapäeval koroonaviirusega nakatunud 14-aastane poiss. Ta suri São Sebastião haiglas Santa Maria da Feiras, mis asub 23 kilomeetri kaugusel Portugali põhjaosas asuvast Porto linnast.

Tegemist on seni noorima koroonaviiruse ohvriga nii Portugalis kui ilmselt terves Euroopas. Portugali terviseminister Marta Temido ütles, et teda veel ametlikku koroonaviiruse statistikasse ei kanta, kuna tal oli ka mitmeid teisi terviseprobleeme. Küll aga tuvastati tal ka koroonaviiruse nakkus, vahendab Diário de Notícias.

Portugali terviseameti juht Graça Freitas ütles, et hukkunud poisil võisid olla ka muud surma põhjused ning tema immuunsus oli pärsitud.

Portugalis on koroonaviiruse nakkus tuvastatud ligi 6000 inimesel ning koroonasurmade arv on 119. Tänase päevaga tuli juurde 19 surma. 486 koroonapatsienti on Portugalis haiglas ja 138 on intensiivis. Paranenud on 43 patsienti.

Jovem que morreu no Hospital da Feira tinha ″situação complexa″

O vice-presidente da Câmara de Ovar.Domingos Silva confirmou este domingo (29 de março) o óbito referindo que “é a vítima mais jovem até à data” no seu concelho.

Kommentaarid
(Külastatud 480 korda, 1 külastust täna)