Politsei pani veebi video Uusimaa teesulu kohta

Politsei pani veebi üles näitliku video täna öösel Uusimaa piirile rajatud teesulu kohta. Videos on näha, mida Uusimaa isoleerimine praktikas tähendab.

Politsei selgitab Uusimaa isoleerimise kohta järgmist:

Uusimaa on eraldatud ülejäänud Soomest. Politsei rakendab liikumispiiranguid kontrollpunktides. Kontrollpunktile lähenedes aeglustage varakult oma kiirust ja järgige liikluskorraldaja antud juhiseid ja märguandeid. Jääge autosse ja nõudmise korral esitage vajalikud dokumendid.

Politsei taotlusel peab isik suuliselt või kirjalikult selgitama reisi sihtkohta ja eesmärki, sealhulgas kõiki kaasas olevaid reisijaid. Pärast olukorra hindamist jätkate teekonda või saadetakse teid tagasi.
Liikumispiirang on tekitanud tohutul hulgal küsimusi. Politsei ei saa igale küsimusele individuaalselt vastata. Abi saamiseks külastage veebisaiti www.poliisi.fi//liikkumisrajoitukset. Vajadusel võite pöörduda politsei nõustamisteenuse poole ka kella 8-16.15 telefonil +358 295419800.

 

View this post on Instagram

 

Uudenmaan eristäminen muusta suomesta on alkanut. Poliisi valvoo liikkumisrajoitusten noudattamista valvontapisteillä. Valvontapistettä lähestyessäsi hiljennä nopeuttasi ajoissa ja noudata liikennejärjestelyjä sekä liikenteenohjaajan antamia merkkejä. Pysy autossasi ja pyydettäessä esitä tarvittavat dokumentit. Henkilön on annettava poliisin pyynnöstä liikkumisestaan suullinen tai kirjallinen selvitys matkan määränpäästä ja tarkoituksesta, myös mahdollisten kanssamatkustajien osalta.Tilanteen arvioinnin jälkeen matkasi jatkuu tai sinut käännytetään takaisin. Liikkumisrajoitus on aiheuttanut valtavan määrän kysymyksiä. Poliisi ei pysty vastaamaan erikseen joka kysymykseen. Asiaan tarjoilee helpotusta www.poliisi.fi/liikkumisrajoitukset sivusto. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myös poliisin neuvontapalveluun 8-16.15 numerossa 0295419800. #pysykotona #koronafi #valvontapiste #liikenneturvallisuus

A post shared by Kaakkois-Suomen poliisi (@kaakkoissuomen_poliisi) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,188 korda, 1 külastust täna)