Pohjanmaal oli pussitamine, kaks inimest sai surma

Soomes Pohjanmaal Lapuas tuli eile, esmaspäeva õhtul kell 18.11 teade pussitamise kohta. Politsei leidis sündmuskohalt kannatanu, kes oli raskelt vigastatud, aga teadvusel. Ta viidi kiirabiga haiglasse, kus ta suri mõne tunni pärast.

Vaid hetk hiljem, kell 18.22 tuli teade ränga väljasõidu kohta Lapuas Vaasantiel. Auto oli suure kiirusega sõitnud vastu teetruupi. Sõiduk sai raskelt kannatada ja seda juhtinud mees hukkus sündmuskohal, tema surnukeha tuli autost välja lõigata, edastas politsei.

Asja uurides tuli välja, et autoga tegi avarii sama mees, kes oli kell 18.11 teatanud pussitamisest. Meest ennast kahtlustatakse toime pandud pussitamises.

Ohver ja kahtlusalune on omavahel sugulased. Politsei jätkab surma põhjuste selgitamist, kuna mõlemad isikud on surnud.

Kommentaarid
(Külastatud 291 korda, 1 külastust täna)