Paljud soomlased on koroonaviiruse tõttu raskes seisus, kuna toiduabi punktid on suletud

Paljud soomlased on koroonaviiruse tõttu sattunud raskesse seisu, kuna toiduabi punktid on suletud. Mõned kohad on avatud, aga seal jagatakse abi õues auto pagasiruumist.

Üks hädalistest on kolme last üksi kasvatav Tanja, kes tunnistab, et toiduabi enam valida ei saa, vaid igaühele antakse kilekott näppu. Tanjal on kolm kooliealist poega, kellest kaks on erivajadusega, vahendab MTV.

Toiduabi jagamine on raskendatud seetõttu, et suurem osa sellega tegelejatest vabatahtlikest olid üle 70-aastased, kes nüüd enam väljas käia ei saa. Nüüd käib toiduabi jagamine nii, et inimesed, kel on hügieenipass, pakivad toidu kilekottidesse, siis pannakse kotid külmutusautosse ning jagatakse sealt ühekaupa abivajajatele. Kardetakse, et seegi tegevus võidakse ära keelata, siis aga on väikse sissetulekuga inimesed väga raskes seisus.

Kommentaarid
(Külastatud 653 korda, 1 külastust täna)