New Yorgi haiglates hakati koroonapatsiente ravima C-vitamiiniga peale Hiina positiivset kogemust

USA New Yorgi osariigi haiglates hakati koroonaviiruse patsiente ravima suure koguse C-vitamiiniga pärast vastavat positiivset kogemust Hiinas.

New Yorgi intensiivraviarst dr Andrew Weber märkis, et haiglasse sisse võetud intensiivravi patsientidele manustatakse esimese asjana 1500 mg C-vitamiini otse veeni, vahendab New York Post.

Pärast korratakse tugeva antioksüdandiga sama doosi 3-4 korda päevas. Iga doos ületab 16-kordselt päevast soovitatud C-vitamiini kogust.

Dr Weber märkis, et tegemist on Hiinas Shanghai haiglates katsetatud meetodiga. Sealsed arstid panid tähele, et C-vitamiini saanud patsientide olukord oli parem kui neil, kes ei saanud. Arst tunnistas, et C-vitamiin aitab väga hästi, aga seda eriti ei reklaamita, kuna C-vitamiin pole nö seksikas ravim.

C-vitamiini kasutatakse koroonaviiruse raviks laialt meditsiinis, aga kogused on erinevad. Selle üle otsustavad arstid kohapeal. Dr Weberi sõnul on C-vitamiin ainult üks ravimitest, mida patsientidele antakse. Neile antakse veel malaariaravimit hüdroksüklorokviini, siis antibiootikumi azithromycin ja mitmeid bioloogilisi lisandeid ning vereveeldajaid.

Dr Weber ütles, et patsientidel, kel tekib ägeda põletiku tagajärjel veremürgitus, langeb tugevalt C-vitamiini tase. Seetõttu tasub C-vitamiini taset hoida. C-vitamiini hakati kõigepealt koroonaviiruse patsientidele veeni süstima 14. veebruaril Zhongnani haigla koroonaviiruse epitsentris Wuhanis.

New York hospitals treating coronavirus patients with vitamin C

Seriously sick coronavirus patients in New York state’s largest hospital system are being given massive doses of vitamin C – based on promising reports that it’s helped people in hard-hit China, The Post has learned.

Kommentaarid
(Külastatud 6,121 korda, 1 külastust täna)