Londonis suri koroonaviirusse 19-aastane Itaalia kokk, kellele arst ütles, et ta on noor, terve ja muretsema ei pea

Londonis suri teisipäeva õhtul kopsupõletiku tagajärjel Itaaliast pärit 19-aastane Luca Di Nicola, kellele oli arst eelnevalt öelnud, et ta on noor, täiesti terve ja muretsema ei pea.

Noormehel oli olnud nädal aega palavik ja köha, enne kui ta oma kodus Enfieldis kokku kukkus. Tema kopsud lakkasid töötamast ja ta viidi haiglasse, kus ta suri, vahendab Daily Mail.

Itaaliast Neretost pärit Luca Di Nicola töötas Londoni põhjaosas Enfieldis ühes pererestoranis koos oma ema ja tolle elukaaslasega. Pere liikmed olid murest murtud ja rääkisid, et noormees oli olnud täiesti terve.

Arst oli kirjutanud noormehele välja paratsetamooli ja öelnud, et ta on noore, terve ning ei pea muretsema. Kui kiirabi kohale tuli, olid noormehe kopsud täitunud juba vere ja vedelikuga ning lakkasid töötamast. Noormees viidi haigla intensiivi, kus ta poole tunni jooksul suri.

‘Healthy’ Italian chef, 19, living in London dies ‘from coronavirus’

Luca Di Nicola, from Nereto in Italy, died on Tuesday evening from pneumonia He had a cough and fever for a week before collapsing at his home in Enfield His lungs collapsed and he was taken to North Middlesex Hospital where he died Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 1,467 korda, 1 külastust täna)