Lapimaa omavalitsusjuht: Tulge siis, kui epideemia on möödas

Praegu pressivad soomlased tuhandete kaupa Lapimaale, ühelt poolt suusatamata, teiselt poolt suurematest keskustest pakku koroonaviiruse eest. Lapimaa omavalitsuses on inimeste tulvaga hädas ja paluvad tulla peale epideemia lõppu.

„Tulge siis, kui epideemia on möödas,” kirjutas sotsiaalmeedias Inari vallavanem Toni Laine, „meil on praegu saja aasta suurim inimeste tulv ja koroona samal ajal.”

Laine reageeris selle peale, et eile laupäeval tungisid tuhanded inimesed lõuna poolt Soomest Lapimaale. Lapi politsei põhjendas suurt inimeste tulva nn vahetuspäevaga, kus osa inimesi olid teel suusakeskustest kodu poole, teine osa saabus. Sellistel päevadel on rohkem inimesi liikumas ja eile laupäeval oli just selline päev.

Kommentaarid
(Külastatud 356 korda, 1 külastust täna)