KUUM: USA sulgeb koroonaviiruse tõttu piiri eurooplastele

USA sulgeb alates homse reede keskööst koroonaviiruse tõttu 30 päevaks piiri kõigile eurooplastele, välja arvatud Ühendkuningriik. USA president Donald Trump peab viirust Euroopast sisse toodud haiguseks.

Ühtlasi soovitas USA president Donald Trump pöördumises rahva poole pesta käsi ja lubas abi haigetele ning hoida majandust kokkukukkumise eest, vahendab Daily Mail.

USA ei kuulutanud veel välja hädaolukorda, nagu paljud olid soovitanud teha. Trump kutsus inimesi üles ettevaatusele ning vähendama külastusi vanadekodudesse. Ta rõhutas, et viirusel pole mingit võimalust USA-s, kuna USA on hästi valmistunud.

Ühtlasi lubas Trump laene väikeettevõtetele ning ajapikendust maksude maksmisel viiruse tõttu kannatanud ettevõtetele ja eraisikutele. USA terviseametnikud olid juba varem hoiatanud Euroopa turistide eest ning Euroopast naasvate USA kodanike eest.

Trump kiitis ennast, et oli kiiresti keelustanud sissesõidu Hiinast ja süüdistas Euroopat, et seal ei suudetud ettevaatusabinõusid kasutusele võtta.

Kommentaarid
(Külastatud 662 korda, 1 külastust täna)