KUUM: Soomes tuvastati koroonaviirusse nakatumine Helsingi haigla südamekirurgil

Helsingi haigla andis teada, et koroonaviirus on tuvastatud südamekirurgil, kes käis reisil Austrias. Kokku võib olla nakatunud 28 haigla töötajat. Neist 13 on arstid ja 15 muud töötajad. Nad on kõik kodus karantiinis.

Lisaks on arvatavalt nakatunud kuus patsienti ja nende lähedased. Osa neist on haiglas ja osa kodus ning nendega võetakse ühendust, vahendab MTV.

Võimalikud nakatumised on seotud Helsingi haigla südamekirurgia osakonnaga. Pooled Helsingi haigla südamekirurgid on kodukarantiinis.

Haiglast kinnitati, et osakonnas suudetakse vaatamata karantiinile tööd jätkata. Raskes seisus patsiente ravitakse kohe, kohe ülejäänute ravi lükatakse edasi. Kokku on karantiinis 30 Helsingi haigla töötajat. Haigla on soovitanud töötajatel juba kergete haigusnähtudega koju jääda.

Kommentaarid
(Külastatud 4,985 korda, 1 külastust täna)