KUUM: Soomes tuvastati 4 uut koroonaviirusega nakatumist, kokku juhtumeid 23

Soomes tuvastati täna pühapäeval 4 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on nakatumisi 23. Kaks uut nakatumist on Helsingi piirkonnas, üks Tampere piirkonnas Pirkanmaal ja üks Põhja-Savos.

Helsingi piirkonnas on nakatunud pensionieas naine ja tööealine mees. Naise nakatumine on pärit Põhja-Itaaliast ja ta ravib end kodus. Mees on olnud kontaktis teise nakatunuga Soomes ja tema viibib haiglas. Mõlema juhtumi puhul otsitakse võimalikke kokku puutunud isikuid, vahendab Iltalehti.

Pirkanmaa nakatumine on seotud varasemate nakatumistega, mis pärit Põhja-Itaaliast. Põhja-Savo nakatumine on samuti seotud Põhja-Itaaliaga. Soomes on kokku tuvastatud 23 koroonaviirusega nakatumist.

Suomessa neljä uutta koronavirustapausta – tartuntoja yhteensä 23

Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Pohjois-Savossa on todettu sunnuntaina neljä uutta koronavirustartuntaa, tiedottaa THL. HUS kertoo, että sen alueella tartunnan saaneet ovat eläkeikäinen nainen ja työikäinen mies. Naisen tartunta on peräisin epidemia-alueelta Pohjois-Italiasta ja hän on kotiutunut hyväkuntoisena näytteenoton jälkeen. Hänet on ohjeistettu pysymään eristyksissä kotona. Työikäinen mies on ollut kontaktissa tartunnan saaneen kanssa.

Kommentaarid
(Külastatud 737 korda, 1 külastust täna)