KUUM: Soomes suletakse koroonaviiruse tõttu terve kool

Tampere ligidal Kangasalas suletakse koroonaviiruse tõttu terve 500 õpilasega kool. Tampere ülikoolis on samuti 20 nakkuse kahtlusega inimest.

Kangasalas Pitkäjärvi koolis on nakkuse kahtlusega 90 õpilast ja osa töötajaid. Kõikide kahtlusaluste nakatunutega võetakse ühendust, kõik nakkuse kahtlusega isikud pannakse karantiini ja kool suletakse nädalaks ajaks, vahendab Iltalehti.

Koolitöö korraldatakse kaugõppena. Tampere ülikoolis on nakkuse kahtlusega isikuid 20. Ülikoolis on kaks nakatumise juhtu, haiged tudengid tunnevad end hästi ja on kodusel ravil.

Ülikoolis ohtu pole ja õppetöö jätkub nagu tavaliselt.

Koulu suljetaan viikoksi Kangasalla koronatartunnan vuoksi – IL seuraa tiedotustilaisuutta kello 17

Myös Tampereen yliopistolla on todettu 20 koronavirukselle altistunutta. Kangasalla Pitkäjärven yläkoulussa on altistunut tartunnalle noin 90 oppilasta ja osa henkilökunnasta. Kaikkiin altistuneisiin otetaan yhteyttä ja kaikki altistuneet tullaan asettamaan karanteeniin ja koulu suljetaan. Tampereen yliopistossa altistuneita on 20. Iltalehti on paikalla Pirkanmaan koronavirustilannetta koskevassa tiedotustilaisuudessa. Seuraamme tilaisuutta tässä jutussa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,317 korda, 1 külastust täna)