KUUM: Soomes koroonaviirusega nakatunud laps käis koolis, osa Helsingi koolist pandi karantiini

Soomes koroonaviirusega nakatunud laps käis kolmapäeval koolis, mistõttu pandi osa kooli karantiini. Laps oli kontaktis ligi 130 inimesega.

Helsingi Viikki põhikooli lapsed ja õpetajad on pandud tervete klasside kaupa karantiini kaheks nädalaks. Nakkus tuvastati kooli 6. klassi lapsel, kes käis kolmapäeval koolis, vahendab Ilta-Sanomat.

Kokku määrati karantiini neli klassitäit õpilasi ja nende õpetajad. Lisaks määrati karantiini nakatunud poisi jalgpallivõistkonna liikmed koos treenerite ja juhendajatega. Karantiin kestab kuni 11. märtsini.

Koronavirustartunnan saanut lapsi kävi koulussa – Viikin normaalikoulun luokkia ja opettajia karanteeniin

Lapsella on noin 130 lähikontaktia. Helsinkiläisen Viikin normaalikoulun luokkia ja opettajia on määrätty koronavirustartunnan vuoksi karanteeniin kahdeksi viikoksi. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin mukaan tartunta havaittiin koulun kuudennen luokan oppilaalla, joka oli koulussa viime keskiviikkona. Lapsella oli yhteensä noin 130 lähikontaktia. Yhteensä karanteeniin määrätään neljä koululuokkaa sekä niiden opettajat.

Kommentaarid
(Külastatud 7,061 korda, 1 külastust täna)