KUUM: Soomes kokku 109 nakatumist, haigestus Helsingi haigla psühhiaatriaosakonna töötaja

Soomes on täna, reede hommiku seisuga tuvastatud 109 koroonaviirusse nakatumist, neist enamus ehk 69 Helsingi ja Uusimaa piirkonnas.

Kõik nakatumised on seotud välismaal käimise või kokkupuutel välismaal käinutega. Koroonaviirus tuvastati teiste seas Helsingi haigla noortepsühhiaatria osakonna töötajal. Nakkus saadi Austriast, aga meditsiinitöötaja ei osanud koroonaviirust kahtlustada, kuna piirkond, kus ta käis polnud siis veel ohupiirkond, vahendab MTV.

Kokku võisid nakkuse saada 33 Helsingi haigla töötajat, kellest suurem osa on noortepsühhiaatria osakonna töötajad. Nad on kõik pandud karantiini. Patsiendid pole nakatunuga kokku puutunud, kuna töötaja pole teinud tööd patsientidega.

Kommentaarid
(Külastatud 3,697 korda, 1 külastust täna)