KUUM: Soomes kerkis koroonaviirusse nakatunute arv üle 300, üks tööealine inimene on intensiivis

Soomes kerkis koroonaviirusse nakatunute arv täna teisipäeval üle 300, Lõuna-Savos on üks tööealine patsient intensiivis.

Tänase, teisipäeva hommiku seisuga on Soomes kinnitatud 319 koroonaviirusse nakatumist. Kõik nakatunud on tulnud kas välismaalt või on saanud haiguse neilt, kes on välismaal käinud. Teadmata taustaga nakatumisi on Soomes veel väga vähe, vahendab Iltalehti.

Enamusel haigestunutest on vaevused leebed, mõned inimesed on vajanud ka haiglaravi. Üks tööealine inimene on Lõuna-Savos haiglas intensiivis.

Valdav osa Soome nakatumistest on Helsingi piirkonnas ja neid on kokku 180 ringis. Üks pensioniealine patsient on intensiivis.

Suomessa yli 300 koronavirustartuntaa – Etelä-Savossa yksi työikäinen tehohoidossa

Tähän mennessä Suomessa on todettu 319 laboratoriovarmistettua uuden koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamaa tautitapausta, tiedottaa THL. THL:n mukaan Suomessa on todettu matkailijoiden mukana tulleita COVID-19-tartuntoja ja niiden jatkotartuntoja. Toistaiseksi tartuntoja joiden alkuperästä ei ole vielä selvyyttä on vain vähän. Suurin osa Suomessa todetuista COVID-19-tapauksista on ollut lieviä. Osa tartunnan saaneista on tarvinnut myös sairaalahoitoa.

Kommentaarid
(Külastatud 2,038 korda, 1 külastust täna)