KUUM: Soome presidendiproual Eeva Ahtisaaril tuvastati koroonaviirusega nakatumine

Soome endise presidendi Martti Ahtisaari abikaasal Eeva Ahtisaaril tuvastati koroonaviirusega nakatumine. Asjast andis teada presidendi kantselei.

Teate järgi tunneb 83-aastane Eeva Ahtisaari end nakatumisele vaatamata hästi. Tal puuduvad koroonaviiruse haigusnähud.

Endine president Tarja Halonen ja tema abikaasa, professor Pentti Arajärvi andsid teada, et on terved. Eeva Ahtisaari ja Tarja Halonen käisid 8. märtsil koos Helsingi Musiikkitalos toimunud naistepäeva kontserdil, kus paljud muusikud ja pealtvaatajad nakatusid.

Endise presidendi Mauno Koivisto lesk Tellervo Koivisto andis teada, et tunneb end hästi ja on terve. Soome valitsus soovitas esmaspäeval üle 70-aastastel inimestel hoiduda kontaktidest, kuna eakad inimesed kuuluvad koroonaviiruse riskigruppi.

Ema haigestumisest teatas sotsiaalmeedias ka Ahtisaari poeg Marko Ahtisaari.

Rouva Eeva Ahtisaarella todettu koronavirustartunta – Presidentti

Presidentti Martti Ahtisaaren puolisolla rouva Eeva Ahtisaarella on todettu koronavirustartunta. Varmennetusta tartunnasta huolimatta hän voi kuitenkin hyvin. Presidentti Ahtisaari on hyväkuntoinen eikä hänellä ole todettu koronaviruksen aiheuttamia oireita. Presidentti Tarja Halonen ja professori Pentti Arajärvi ovat ilmoittaneet, että he ovat terveitä. Rouva Tellervo Koivisto on ilmoittanut olevansa hyvävointinen ja täysin terve.

Kommentaarid
(Külastatud 6,183 korda, 1 külastust täna)