KUUM: Saksamaa keelustas üle 2 osavõtjaga kohtumised

Saksamaa keelustas täna pühapäeval üle 2 osavõtjaga kohtumised. Seda peetakse mõjuvamaks kui inimeste sulgemist kodudesse.

Uus kord ei kehti kodudes pereliikmete kohta. Neile, kes korda rikuvad on võimalik teha trahvi kuni 25 000 eurot. Inimesed peavad teineteisega hoidma vähemalt 2-meetrist vahet, vahendab Deutsche Welle.

Kehtestatud piirangute järele valvab politsei ja piirangud on jõus kuni 19. aprillini. Mitmetes Saksamaa liidumaades on kehtestatud täiendavad piirangud, näiteks Saksimaal tohib kodust väljuda ainult tööle või toidupoodi minekuks. Lubatud on ka kehalised harjutused.

Coronavirus latest: Germany bans meetings of more than two people | DW | 22.03.2020

16:30 United Arab Emirates’ long-haul carrier Emirates has reversed its previous decision to suspend all passenger flights, saying it will suspend most passenger flights beginning Wednesday. The airline, which is backed by the government of Dubai, says it will maintain air cargo links to transport essential goods including medical supplies across the world.

Kommentaarid
(Külastatud 322 korda, 1 külastust täna)