KUUM: Rootsis suri esimene inimene koroonaviiruse tagajärjel

Rootsis suri täna kolmapäeval esimene inimene koroonaviiruse tagajärjel. Patsient suri Karolinska ülikooli haiglas Stockholmis.

Tegemist oli intensiivis olnud eaka patsiendiga. Lisaks on Stockholmis intensiivis veel üks inimene, vahendab Aftonbladet.

Rootsis terviseametnikud teevad valitsusele ettepaneku keelustada kõik üle 500 osavõtjaga üritused, näiteks kontserdid, spordivõistlused, messid ja konverentsid. Rootsis on praegu registreeritud 490 nakatumist.

Senaste nytt om coronaviruset

Göteborg: 3 fall (Göteborgsområdet)Stockholm: 1 fall (kvinna)Uppsala: 1 fall (kvinna) Stockholm: 2 fall Jönköping: 1 fall (man)Uppsala: 1 fall Jönköping: 1 fall (kvinna)Skåne: 1 fall (man)Stockholm: 10 fallVästra Götaland: 3 fall 4 mars (22 fall) Skåne: 1 fall (kvinna i 45-årsåldern)Stockholm: 16 fallVästra Götaland: 2 fall (Göteborgsområdet)Värmland: 2 fall (personer

Kommentaarid
(Külastatud 604 korda, 1 külastust täna)