KUUM: Rootsis kasvas plahvatuslikult koroonaviirusse nakatumine, juba 325 juhtu

Rootsis kasvab väga kiiresti koroonaviirusse nakatumine. Tänase, teisipäevase seisuga on Rootsis registreeritud juba 325 juhtu.

Ainuüksi Stockholmis tuvastati täna 60 uut nakatumist. Stockholmi piirkonna nakatumiste arv on üle kahesaja, vahendab Expressen.

Rootsis on esimesed nakatunud jõudnud Stockholmi Karolinska ülikooli haigla intensiivraviosakonda. Täpsemalt seda teemat ei kommenteeritud. Rootsis on koroonaviiruse nakatumise oht tõstetud tasemel väga kõrge.

Folkhälsomyndigheten höjer risken för spridning av corona i Sverige till “mycket hög”

Folkhälsomyndigheten höjer risken för allmän spridning av coronaviruset i Sverige till högsta möjliga: “mycket hög”. Detta efter att ytterligare 60 personer har konstaterats smittade i Region Stockholm i dag – där man nu ändrar strategi endast riktar in sig på de svårast sjuka.

Kommentaarid
(Külastatud 2,553 korda, 1 külastust täna)