KUUM: Raskes seisus koroonapatsiente on toodud Hispaaniast lennukiga Soome

Raskes seisus koroonapatsiente on toodud Hispaaniast erilennukitega Soome. Teisipäeval, 24. märtsil toodi nõnda Hispaaniast Malagast Soome mitu intensiivravi patsienti.

Lennufirmast Ema Finland anti teada, et patsiendid olid haigestunud Hispaanias ja viidud seal haiglasse. Ravi kvaliteet pole aga Hispaanias nii hea kui Soomes, mistõttu olid patsiendid juba mineku peal, vahendab Yle.

Hispaaniast toodud patsiendid pandi ravile Helsingi piirkonna haiglasse. Soomes ollakse nüüd mures teiste Hispaania lõunarannikule jäänud soomlaste pärast, kuna koroonaviirus levib seal väga kiiresti. Samal ajal on Hispaania haiglad üle koormatud. Soomlastel soovitatakse Hispaaniast naasta, enne kui pole hilja. Arvatavalt tuleb Hispaaniast lennukiga Soome tuua veel koroonapatsiente. Patsientide lennutamise eest tasub reisikindlustus.

Koronaan sairastuneita suomalaisia lennätettiin ambulanssikoneella Espanjasta Helsinkiin

Ambulanssikone kuljetti huonokuntoiset potilaat tehohoitoon Helsingin seudulle. Suomalaisia matkailijoita on sairastunut vakavasti koronaviruksen vuoksi Espanjan Malagassa. Ambulanssilentoja järjestävä suomalaisyritys kuljetti muutaman potilaan tehohoitoon Suomeen tiistaina 24. päivä. Lennon tehneestä yrityksestä Ema Finlandista kerrotaan, että suomalaispotilaat olivat päätyneet sairaalahoitoon Espanjassa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,812 korda, 1 külastust täna)