KUUM: Malaga-Helsingi lennul suri inimene

Hispaaniast Malagast eile Helsingisse teel olnud Finnairi lennuk pidi tegema hädamaandumise Madriidis, kuna ühel reisijal oli terviserike.

Teadaolevalt lennukis olnud reisija suri. Finnair ei soovinud teemat kommenteerida, vahendab MTV.

Finnair kinnitas ainult niipalju, et vahejuhtum oli teel Malagast Helsingisse ja seoses hädamaandumisega ei pääsenud reisijad kohe Helsingisse.

Lennukis olnud Vantaa mees rääkis, et lennuk sai õhus olla vaevalt pool tundu, kui tuli teade hädamaandumise kohta. Reisijat püüti elustada lennuki tagaosas. Stjuardessid otsisid arsti ja lõpuks üks reisijate hulgast leiti.

Reisija oli teadaolevalt elus kuni lennuki maandumiseni, aga hiljem teatas lennuki kapten reisija surmast. Lennukis tekkis küsimus, kas see võis olla seotud koroonaga. Tegemist oli väga järsu haigushooga.

Lennuki personali tööaeg sai Madriidis täis, mistõttu tuli sinna saata Helsingist uus meeskond. Lennuk pidi algselt jõudma Helsingisse kell 16 õhtul, aga vahejuhtimi tõttu jõudis lennuk kohale alles kella 2 ajal öösel.

Kommentaarid
(Külastatud 2,104 korda, 1 külastust täna)