KUUM: Las Palmasest Helsingisse teel olnud lennukis suri inimene

Taani firma Jettime Kanaaridelt Las Palmasest Helsingisse teel olnud lennuk tegi hädamaandumise Portugalis Lissabonis surmajuhtumi tõttu.

Teadaolevalt üritati reisijat lennukis poole tunni vältel elustada, aga tulutult. Reisifirma TUI esindaja kinnitas juhtunut Iltalehtile.

Isikuandmete kaitse tõttu ei saa TUI esindaja juhtumit täpsemalt kommenteerida. Praegu pole teada surnud isiku rahvus ja sugu. Lend oleks pidanud täna toimuma ka ilma koroonaepideemiata. Pole teada, kas surmajuhtum oli seotud koroonaga või mitte.

Matkustaja kuoli lennolla Las Palmasista Helsinkiin

Matkustaja on kuollut matkatoimisto TUI:n lomalennolla. Tanskalaisen Jettime -lentoyhtiön operoima lento Las Palmasista Helsinkiin joutui tekemään välilaskun Portugalin Lissabonissa kuolemantapauksen vuoksi. Iltalehden tietojen mukaan matkustajaa yritettiin elvyttää puolen tunnin ajan, mutta mitään ei ollut tehtävissä. TUI:n viestintäpäivystäjä Mari Berg vahvistaa kuolemantapauksen Iltalehdelle. - Lennolla on tapahtunut kuolintapaus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,012 korda, 1 külastust täna)