KUUM: Kolmel inimesel tuvastati koroonanakkus Kesk-Soomes

Kesk-Soome raviringkond andis teada, et koroonaviirusse nakatumine on tänase esmaspäevase seisuga registreeritud kolmel isikul.

Kaks isikut said nakkuse varem nakatunud inimeselt Soomes. Üks isik on tulnud nakkusepiirkonnast, vahendab Iltalehti.

Patsiendid on kodusel ravil ja tunnevad end suhteliselt hästi. Üksikud inimesed on puutunud nakatunutega kokku ja nendega võetakse ühendust. Täna tuli avalikuks seitse uut nakatumise juhtu, kokku on nakatumisi Soomes 33.

Kolmella ihmisellä todettu koronatartunta Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä

Kolmella henkilöllä on todettu koronavirustartunta Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiiri kertoi asiasta maanantai-iltapäivällä. Kaksi sairastunutta henkilöä on saanut tartunnan koronavirukseen sairastuneelta henkilöltä Suomessa. Yksi tartunnan saaneista henkilöistä on palannut epidemia-alueelta. Potilaat ovat kotona eristyksessä ja hyväkuntoisia. Sairaanhoitopiiri ottaa yhteyttä altistuneisiin henkilöihin, joita on yksittäisiä, tiedotteessa kerrotaan. Maanantaiaamuna puolestaan tuli julki yhteensä seitsemän uutta tautitapausta.

Kommentaarid
(Külastatud 602 korda, 1 külastust täna)