KUUM: Itaalias haigestus piirkondliku valitsuse liige koroonaviirusse

Itaalias haigestus Lombardia maakonna piirkondliku valitsuse säästliku arengu volinik Alessandro Mattinzoli koroonaviirusse.

Lombardia president Attilio Fontana ütles, et 60-aastasel Mattinzolil on kõrge palavik, aga muidu tunneb mees end hästi, vahendab fanpage.it.

Pärast seda võetakse proovid kõigilt 17-lt Lombardia piirkondliku valitsuse juhilt. Lombardia president Attilio Fontana on varem öelnud, et kui keegi tema meeskonnast haigestub, siis jääb ta kodusesse karantiini.

Lombardia on üks 20-st Itaalia piirkonnast, kus elab 10 miljonit elanikku. Lombardia on rahvaarvult suurim ja ühtlasi jõukaim piirkond Itaalias ning üks jõukamaid piirkondi Euroopa Liidus. Lombardia pealinn on Milaano.

Kommentaarid
(Külastatud 351 korda, 1 külastust täna)