KUUM: Itaalia sulges 16 miljonit inimest karmi režiimiga karantiini

Itaalia valitsus sulges tänaöise otsusega alates tänasest, 8. märtsist kuni vähemalt 3. aprillini karantiini terve Lombardia maakonna ja veel 11 provintsi. Selle hulgas on Milaano, Veneetsia ja Parma linnad, kokku ligi 16 miljonit inimest ehk neljandik Itaalia elanikkonnast.

Sulgemine on sarnane Hiinaga, kus piirkonda sisse ja välja ei pääse, pulmapeod, matused ja muud üritused on keelatud, kinod ja teatrid on suletud, samuti on suletud spordisaalid, kultuuri- ja suusakeskused, poed on lahti ainult argipäeviti, vahendab la Repubblica.

Itaalias soovitatakse samasugusteks meetmeteks valmistuda ülejäänud Euroopal.

Coronavirus, chiusa la Lombardia e altre 11 province

Un nuovo decreto del governo estende la zona rossa. Spostamenti bloccati, permessi solo in caso di emergenza. Chiuse palestre, piscine e centri benessere,

Kommentaarid
(Külastatud 1,367 korda, 1 külastust täna)