KUUM: Itaalia on murdumas koroonaviiruse all, valitsus paiskab lahingusse 20 000 pensionil meedikut

Itaalia valitsus, mis lootis kahe nädalaga viirusest jagu saada, tunnistab haigusele allajäämist. Nüüd loodetakse haiguse vaibumist alles paari kuu pärast. Haiguse tipp saabub alles kuu aja pärast aprillis, või veelgi hiljem.

Itaalia valitsus otsustas paisata lahingusse haigusega 20 000 pensionil meedikut, neist 15 000 meditsiiniõde ja 5000 arsti, vahendab la Repubblica.

Coronavirus, in Italia si sfiorano i 4000 contagiati. Papa, Angelus e udienza in diretta vido streaming

ROMA – Nel giorno in cui, ieri, il dottor Mike Ryan dell’Oms, l’organizzazione mondiale della Sanità, ha affermato “non c’è al momento alcun segnale che ci dica che in estate il coronavirus sparirà come una normale influenza”, si rafforzano in Italia le misure prese dal governo per rallentare la diffusione del virus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,537 korda, 1 külastust täna)