KUUM: Inglismaal pannakse koolid kinni pikemaks ajaks, lõpueksamid jäävad ära

Inglismaal jäävad alates reedest, 20. märtsist seoses koroonaviirusega koju kõik kooliõpilased, välja arvatud meditsiinitöötajate, politseinike ja võtmeisikute lapsed. Koolides jäetakse ära mais ja juunis ära lõpueksamid.

Lisaks pannakse Boris Johnsoni juhitava valitsuse tänase otsusega kinni ka lasteaiad ja erakoolid. Võtmeisikute lapsed käivad koolid edasi, et võimaldada vanematel tööl käia, vahendab Daily Mail.

Inglise haridusminister Gavin Williamson ütles, et kui koolid kinni pannakse, siis juhtub see pikemaks ajaks ja koole enam niipea ei avata. Teatud koolid jäävad avatuks, kus käivad võtmetöötajate lapsed.

Ühendkuningriigis on praegu registreeritud 2626 koroonaviirusse nakatumist ja 104 surmajuhtumit. Viimase ööpäevaga tuli juurde 33 surmajuhtumit.

Enne Inglismaal olid vastavad otsused koolide sulgemise kohta tehtud Wales’is, Šotimaal ja Põhja-Iirimaal.

Coronavirus: Wales and Scotland to shut schools by end of this week

All schools in Wales will close early for Easter by Friday this week at the latest Nicola Sturgeon announced schools and nurseries and Scotland will also close Boris Johnson said decision on English schools will be taken ’imminently Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 332 korda, 1 külastust täna)