KUUM: Inglismaal kehtestati poodides limiidid, palju keegi võib korraga osta

Inglismaal on inimesed asunud koroonaviiruse hirmus paaniliselt toidukaupa ja muud kraami kokku ostma, mistõttu on kaubandusketid kehtestanud limiidid, kui palju võib korraga osta.

Näiteks Tesco kliendid saavad korraga osta ainult 5 toodet nõutumatest kaupadest nagu nuudlid ja kõrgpastöriseeritud piim (UHT), vahendab Daily Mail.

Lisaks müüakse jaokaupa selliseid tooteid nagu käte desinfitseerimisvahendid, purgioad ja ravimid nagu laste külmetusrohi Calpol (paratsetamooli lahus). Poed tahavad jaokaupa müües kindlustada, et kaupa jätkuks võimalikult paljudele klientidele. Jaokaupa müüakse ka antibakteriaalseid geele, salvrätte ja spreisid. Samuti on piiratud tualettpaberi ja vee müük.

Piirangud kehtivad nii poest ostes kui ka interneti teel tellides. Inimesed on asunud paaniliselt toitu kokku ostma pärast seda, kui Inglismaal hakkas kiiresti kasvama koroonanakatumiste hulk. Praegu on tuvastatud Ühendkuningriigis 209 nakatumist, neist 184 Inglismaal, 16 Šotimaal, 7 Põhja-Iirimaal ja 2 Walesis.

Briti juhtiv mikrobioloog prognoosis, et nakatumiste tipp saabub lihavõtete paiku (10. aprill) ja haiguspuhang vältab 6 kuud. Nakatuvad miljonid inimesed.

Supermarkets RATIONING as Tesco limits baked beans and hand sanitiser

Customers at Tesco will be limited to five items on a number of disaster goods They include hand sanitisers, dry pasta, baked beans and medicine, Calpol Footage today shows shelves in Asda supermarket in Sutton, Surrey, left bare Demand for hand sanitisers have spiked, causing 5,000% leap in online prices The number of confirmed UK cases has jumped to 206 from 163 today Tesco has begun rationing the amount of pasta, baked beans and hand sanitiser per customer to stop shelves being stripped amid coronavirus fears.

Kommentaarid
(Külastatud 1,344 korda, 1 külastust täna)