KUUM: Inglismaal ei pandagi koroonaviiruse tõttu koole kinni ega piirata üritusi, vaid lastakse viirusel vaikselt levida

Inglismaa peaminister Boris Johnson andis teada, et ei lase panna kinni koole ega keela üritusi, vaid laseb vastavalt asjatundjate soovitusele viirusel vaikselt levida, kuni ühiskond saavutab immuunsuse.

Iirimaa on samas otsustanud, et alates järgmise nädala algusest pannakse kõik lasteaiad, koolid ja ülikoolid kinni. Šotimaa peaminister Nicola Sturgeon andis teada üle 500 osavõtjaga ürituste keelustamisest, vahendab Daily Mail.

Samuti ei järgita Inglismaal USA eeskuju sulgeda piir Euroopa riikidele. Selle asemel on võtnud peaminister Johnson väga lõdva hoiaku, paludes neil, kes haigestuvad koju jääda. Samuti soovitatakse kodus püsida vanematel inimestel.

Pressure on Boris Johnson to ramp up Britain’s coronavirus action

Boris Johnson is chairing a meeting of the Cobra emergence committee later The PM is moving the UK’s response from the contain phase to ’delaying’ spread Donald Trump has closed the US to travellers from mainland Europe for 30 days Pressure is mounting on Boris Johnson to ramp up Britain’s response to the coronavirus crisis today after the US barred all travellers from mainland Europe.

Kommentaarid
(Külastatud 1,916 korda, 1 külastust täna)