KUUM: Hispaania valitsuse liige haigestus koroonaviirusse

Hispaaniast tuleb info, et sealne võrdõiguslikkuse minister Irene Montero on haigestunud koroonaviirusse. Montero abikaasa, sotsiaalsete õiguste minister ja peaministri asetäitja Pablo Iglesias on kodus karantiinis.

Minister tunneb end teadaolevalt hästi. Pärast ministri nakatumist on võetud proovid kõikidelt valitsuse liikmetelt ja tulemused selguvad täna, neljapäeva õhtul, vahendab El País.

Proovid on Hispaanias võetud ka kuningakoja liikmetelt. Hispaaniast on saanud üks koroonaviiruse epitsenter, kus viimase ööpäevaga tuli juurde 782 uut nakatumise juhtumit ja 31 surma. Kokku on Hispaanias nakatumisi 3059 ja surmasid 86.

Irene Montero da positivo de coronavirus y Pablo Iglesias está en cuarentena

El coronavirus ha llegado también al corazón del Gobierno. El Ejecutivo ha anunciado este jueves en un comunicado que la ministra de Igualdad, Irene Montero, ha dado positivo en Covid-19. “La ministra se encuentra en buen estado y el vicepresidente segundo, Pablo Iglesias, en cuarentena por esta situación, también”, añade el texto.

Kommentaarid
(Külastatud 402 korda, 1 külastust täna)