KUUM: Hispaania sulgeb kõik koolid, kuningannal koroonaviirusse nakatumise kahtlus

Hispaania sulgeb koroonaviiruse hirmus kõik koolid alates esmaspäevast ning kuninganna Letizia andis proovi, kuna ta oli suudelnud ministrit, kel tuvastati nakkus.

Kuninganna Letizia oli andnud reedel põsemusi võrdõiguslikkuse ministrile Irene Monterole, kel tuvastati nakatumine koroonaviirusse. Lisaks kuninannale võeti proovid teistelt kuningaperekonna liikmetelt, kaasa arvatud kuningas Felipe VI-lt, vahendab Daily Mail.

Mõnes piirkonnas nagu Kataloonias ja Galiitisias suletakse koolid juba täna, reedel. Ülejäänud piirkondades suletakse koolid esmaspäeval. Madriidis ja La Riojas suleti koolid juba varem käesoleval nädalal. Naaberriigis Portugalis suletakse koolid samuti alates esmaspäevast kuni kuu lõpuni.

Hispaania on Itaalia järel Euroopas üks koroonaviiruse suuremaid koldeid, seal on tuvastatud 3146 nakatumist ja surnud on 86 inimest.

Kommentaarid
(Külastatud 1,182 korda, 1 külastust täna)