KUUM: Briti terviseministri asetäitja haigestus koroonaviirusse, puutus kokku peaministriga

Inglismaal haigestus koroonaviirusse parlamendi liige ja terviseministri asetäitja Nadine Dorries, kes on kohtunud viimasel ajal valitsuse liikmete, kaasa arvatud peaminister Boris Johnsoniga, samuti parlamendi liikmetega.

Naine haigestus reedel, nakatumine tuvastati eile teisipäeval. 62-aastane naine on praegu karantiinis ja tema tervis näitab paranemise märke. Praegu tegelevad terviseametnikud kõigi isikute tuvastamisega, kes võisid Dorriesiga kokku puutuda. Dorries on endine medõde ja aidanud tegeleda koroonaviiruse tõrjumise plaanide väljatöötamisega, vahendab Daily Mail.

Möödunud nädalal kohtus Dorries sadade inimeste, kaasa arvatud parlamendi liikmetega. Neljapäeval osales ta valitsuse residentsis naistepäeva puhul toimunud kohtumisel peaminister Boris Johnsoniga.

Dorries märkis sotsiaalmeedias, et on rohkem mures oma 84-aastase ema pärast, kes elab koos temaga ja kel tekkis samuti köha.

Kommentaarid
(Külastatud 1,401 korda, 1 külastust täna)