KUUM: Angela Merkel hoiatab, et koroonaviirusega võib nakatuda 58 miljonit sakslast

Saksamaa kantsler Angela Merkel hoiatas, et koroonaviirusega võib nakatuda 60-70 protsenti elanikkonnast ehk kuni 58 miljonit sakslast.

Merkel hoiatas oma Kristlik-demokraatliku partei fraktsiooni koosolekul, et 82 miljonist sakslasest võib nakatuda 58 miljonit inimest. Praegu on Saksamaal olnud ainult 2 surmajuhtumit ja nakatunuid on registreeritud 1139. Sellele vaatamata on Saksamaal keelustatud avalikud üritused, vahendab Bild.

Saksa terviseminister Jens Spahn lisas samal kohtumisel, et 80 protsendil nakatunutest pole tõsiseid haiguse sümptomeid.

Coronavirus: Kanzlerin Merkel: „60 bis 70 Prozent in Deutschland werden sich infizieren”

Paukenschlag in der Unionsfraktion! „60 bis 70 Prozent der Menschen in Deutschland werden sich mit dem Coronavirus infizieren”, sagte Kanzlerin Merkel (65, CDU) kurz nach Beginn der Fraktionssitzung. Da herrschte Stille in der Fraktion, berichten Teilnehmer. Gesundheitsminister Jens Spahn bestätigte die Analyse der Kanzlerin.

Kommentaarid
(Külastatud 1,166 korda, 1 külastust täna)