Koroonaviirusega nakatus Iraani asepresident

Iraanis, koroonaviiruse Lähis-Ida epitsentris haigestus asepresident Eshagh Jahangiri. Teda ravitakse turvalises ja salastatud kohas.

Informeeritud allika kinnitusel haigestus Jahangiri ja alustas koos perega karantiini pärast seda, kui oli juhatanud Iraani valitsuse koroonaviiruse-teemalist nõupidamist 28. veebruaril. Tal avaldusid haiguse sümptomid ja temalt võeti pärast seda proov. Hiljem viidi asepresident haiglasse, vahendab IranWire.

Lisaks on võetud proovid veel kuuelt Iraani valitsuse liikmelt, kel avaldusid haiguse sümptomid, aga tulemused pole veel selgunud

Asepresidendi noorem vend Mohammad Jahangiri on Iraani riikliku meditsiinikomisjoni liige ja ka tema on haiglaravil. Mohammad Jahangiri osales enne haiglasse viimist mitmetel kõrgema meditsiinikomisjoni istungitel.

IranWire Exclusive: Iran’s Vice President Contracts Coronavirus

Eshagh Jahangiri, Iran’s first vice president, has been tested positive for coronavirus [COVID-19], and is undergoing treatment in a secure environment. An informed source told IranWire that Jahangiri was transferred to his home and began quarantine, along with his family, following the fifth Coronavirus Fight Headquarters meeting on Friday, February 28.

Kommentaarid
(Külastatud 309 korda, 1 külastust täna)