Koroonanakkus jõudis paradiisisaarele, 40 rootslast jäi lõksu

Malediivide paradiisisaarele jäi lõksu ligi 40 rootslast, kui ühel saart külastanud itaalia turistil tuvastati koroonaviirus. Nüüd on saarest saanud nagu kummitusesaar, sest kõik rannad on tühjad ja inimesed on suletud siseruumidesse.

Karantiin algas Kuredu saarel pärast seda, kui ühel saarel olnud itaallasel tuvastati vahetult pärast koju Itaaliasse jõudmist koroonaviirus. Inimestel olid kotid juba pakitud, aga kedagi ei lasta saarelt minema, rääkis üks rootsi turist Expressenile.

Saarel enne seda käinud rootsi pere aga imestab, et nende vastu ei tuntud mingit huvi ja nad käisid pärast koolis ja töö juures nagu tavaliselt. Pere on siiani olnud terve. Praegu võetakse saarel hotellikülalistelt koroonaviiruse proove.

40 svenskar hålls isolerade i Maldiverna – efter coronafall

Omkring 40 svenskar sitter isolerade på ön Kuredu i Maldiverna efter att en italiensk turist testats positiv för coronaviruset. Till Aftonbladet berättar en kvinna: – Vi hade väskorna packade men nu står det vakter på bryggan som hindrar oss från att åka. Lina Davén och hennes familj lämnade ön precis innan nyheten kom.

Kommentaarid
(Külastatud 5,308 korda, 1 külastust täna)