Kõrge sissetulekuga arst varastas Soomes Prismast kaupa, jäi vahele

Kõrge sissetulekuga, 12 500 eurot kuus teeninud arst jäi vahele Prismast kauba vargusega. Ligi 50-aastane meesarst käis 30. jaanuaril Kouvola Prismas, jõi proovikabiinis tühjaks mitu joogipudelit ning tema riiete seest leiti hulk asju, mille eest ta ei maksnud.

Mees äratas turvatöötajate tähelepanu, kui ta sisenes energiajoogiga proovikabiini, aga väljus ilma selleta. Ta oli jätnud tühja purgi proovikabiini, vahendab Iltalehti.

Turvatöötajad märkasid, et mees pani omale asju riiete sisse ja väljus poest ilma maksmata. Mehe riiete seest leiti asju kokku 325 euro eest. Mees tunnistas teo politseile üles.

Politsei tegi mehele trahvi 24 päevamäära ulatuses, mis mehe sissetulekut arvestades on 2688 eurot. Mehe sissetulek on olnud 150 000 eurot aastas ehk 12 500 eurot kuus.

Mees kaebas trahviotsuse edasi väites, et tema sissetulek on vähenenud ja tema trahvi suurust muudeti. Avalike andmete järgi on aga mees teeninud aastaid üle 100 000 euro aastas. Mees on jätkuvalt kirjas ühes tuntud raviettevõttes. Ta on olnud aga pikemat aega eemal ja pole lähiajal tööle naasmas.

Kovatuloinen lääkäri joi energiajuomaa keskellä päivää Prismassa – vaatteista löytyi 325 eurolla tavaraa

Ikäihmisten hoitoon erikoistunut lääkäri jäi kiinni näpistyksestä. Syyttäjälaitoksen hiljattain vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan noin 50-vuotias mieslääkäri asioi torstaiaamuna 30. tammikuuta Kouvolan Prismassa. Aikansa kaupassa asioituaan mies meni sovituskoppiin ja nautti siellä kaupasta ottamaansa energiajuomaa ja vissyä – jättäen tölkin ja pullon sovituskoppiin.

Kommentaarid
(Külastatud 4,014 korda, 1 külastust täna)