Kole lugu: Noorukid lõid Soomes vanurit haamriga vastu nägu

Soome politsei uurib juhtumit, kus kaks noorukit peksid vanureid, keda neil ei õnnestunud röövida. Noorukid üritasid röövida ligi 80-aastast naist Vantaal Myyrmäki linnaosas nädal aega tagasi pühapäeval.

Kui meestel ei õnnestunud vanureid röövida, siis peksid nad maas lamavat naist. Lisaks lõid nad haamriga vastu nägu ligi 80-aastast meest, kes naisele appi tõttas. Vahejuhtum oli Uomatiel, vahendab MTV.

Politsei teatas pärast juhtumit, et kurjategijad pääsesid põgenema ja nende isikuid pole suudetud tuvastada. Nüüd on politseil olevas aimdus, kellega võib olla tegemist. Politseil on olemas teatud kahtlusalused.

Politsei on saanud lisainfot ka valvekaamera salvestustest ja inimeste vihjetest. Isikuid pole siiski veel kätte saadud. Haamriga näkku saanud mees toibub. Vigastused polnud õnneks tõsised. Politsei uurib asja kui kahte röövi katset.

Kommentaarid
(Külastatud 366 korda, 1 külastust täna)