KOLE: Itaalias läheb koroonaga olukord üha hullemaks, nüüd tuli päevaga juurde üle 4200 nakatunu ja 475 surma

Itaalias läheb olukord koroonaviirusega vaatamata ülikarmide meetmete kehtestamisele iga päevaga üha hullemaks: ööpäevaga tuli juurde 4207 nakatumist ja 475 surma.

Itaalias on kokku registreeritud 35 713 nakatumist ja 2978 surma. Itaalia surmade arv on jõudnud samale tasemele Hiinaga, kuigi nakatumisi on poole vähem. Intensiivis on Itaalias 2257 patsienti, selgub Worldometeri ülevaatest.

Itaalias on selline seis tekkinud veidi enam kui kahe nädalaga. Võrdluseks, Hiinas on registreeritud kahe kuuga 80 894 nakatumist ja 3237 surma. Hiina rahvaarv on 23 korda suurem kui Itaalial.

Ametlike numbrite järgi on Itaalia olukord kordades hullem kui Hiinas, mis näitab, et arvatavalt ei näidanud Hiina õigeid numbreid. Sellega eksitas Hiina ülejäänud maailma ja jättis mulje süütust haigusest. Koroonaviiruse tegelik pale on avaldunud Itaalias, kus valitseb katastroof.

Lisaks Itaaliale on olukord hull ka Hispaanias, kus päevaga tuli juurde 2084 nakatumist ja 90 surma. Kolmandal kohal on Euroopas Saksamaa, kus tuli ööpäevaga juurde 2606 nakatumist ja 2 surma. Hispaanias on intensiivis 563, Saksamaal vaid 2 patsienti.

Kommentaarid
(Külastatud 2,160 korda, 1 külastust täna)