Kohutav olukord Itaalias: ligi 1800 uut nakatumist, samapalju kui ülejäänud maailma riikides kokku

Itaalias tuli viimase ööpäevaga juurde 1797 uut koroonaviirusse nakatumist, mida on samapalju kui ülejäänud maailmas kokku. Surmajuhtumeid tuli päevaga juurde 97 ja intensiivis on kriitilises seisus 733 patsienti.

Itaalia eristub muust maailmast kui uus Wuhan, koroonaviiruse epitsenter, kus nii nakatumiste kui surmajuhtumite arv kasvab kiiresti. Itaalias on mõne nädalaga registreeritud 9172 nakatumist, millega Itaalia on Hiina järel maailmas teisel kohal. Surmajuhtumeid on Itaalias kokku 463.

Itaalias on koroonaviiruse tagajärjel suremus praegu 5 protsenti, mis on väga kõrge. Itaalia sulgeb teadaolevalt kõik suusamäed ja keelustab spordivõistlused.

Itaalia arstide väitel on olukord väga hull ja neil, kes seda ei usu, soovitavad arstid tulla ise asja Itaaliasse vaatama, vahendab la7.

Siin on telekanali la7 video sellest, mis toimub haiglates:

Coronavirus, dentro il reparto di terapia intensiva

Le telecamere di Piazzapulita sono entrate nel reparto di terapia intensiva dell’Asst di Cremona, uno degli ospedali più vicini alla zona rossa. Qui i pazienti si moltiplicano e i medici lavorano tra le 12 e le 14 ore al giorno.

Kommentaarid
(Külastatud 2,917 korda, 1 külastust täna)